HET ONTWIKKELEN VAN EFFECTIEVE POWERPOINT PRESENTATIES

Bibit wil graag iets terugdoen voor de samenleving. Daarom verbinden wij ons vaak aan projecten in de stad Groningen die tot doel hebben de positie van kwetsbare groepen in de samenleving te verbeteren.


Zo waren wij betrokken bij de Interculturele Jongerenmusical Ata Nos Aki, in samenwerking met de Vensterschool Schilderswijk en Drum- en Percussieschool Ritmo di Mundo. Aan deze musical deden 100 jongeren van 10 tot 18 jaar mee, van tien verschillende nationaliteiten. De musical werd opgevoerd in het Grand Theatre, wat een feest. Taken van Bibit waren Fondswerving en PR.

Wij waren ook twee jaar achter elkaar medeorganisator van Nos Cultura, een interculturele Caribische kinderparade in de wijk Beijum. Deze parade trok door de straten met 300 schitterend uitgedoste kinderen en tien prachtige praalwagens. Ook hiervoor deden we de de Fondswerving en de PR.

We staan klaar voor vluchtelingstudenten en zelforganisaties van allochtonen als het gaat om hulp bij het afstuderen of het redigeren van teksten.

Als laatste doneren wij een deel van onze omzet aan een aantal goede doelen die de positie van kinderen wereldwijd proberen te verbeteren zoals het Nelson Mandela Kinderfonds.

 

Nieuwsflits

Opmerkelijk

IK HOOP DAT MIJN BRIEF NIET ZAL BLIJVEN DOVEMANSOREN
Lach mee om de dolle capriolen van een vertaalprogramma in een datingverzoek dat ik over de mail kreeg.
Lees verder...

 

EVEN LACHEN
Af en toe kom je op internet de leukste dingen tegen. Elke week selecteren wij een opmerkelijk item. Heeft u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...

 

WOORDJES LEREN
Om bij te blijven in het babbel en borrelcircuit is het van belang dat u de nieuwste modewoorden kent. Dit bieden wij voortaan elke week als extra service. Hebt u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...