PR en Marketingcommunicatie
We durven de stelling wel aan dat elke ondernemer een verkoper is en elke verkoper een ondernemer. Voor beiden is een goede PR strategie en effectieve marketingcommunicatie van belang. Zo heeft de poelier op de Groningse markt die ‘kipfile’ verkoopt óf een heel goed lopende zaak óf een neus voor opvallen. En opvallen, daar gaat het om. Je onderscheiden van de ander, ook in je PR.

Bibit verzorgt trainingen in PR en Marketingcommunicatie voor starters en bestaande bedrijven. We kijken naar allerlei bestaande vormen van PR en gaan er ook actief mee aan de slag. Dat kan het opstellen van een bedrijfsprofiel zijn maar ook een advertentie of persbericht. We gebruiken hierbij de nieuwste inzichten zoals bijvoorbeeld crossmediale communicatie en het gebruik van social media.
De trainingen worden op locatie of incompany gegeven. Ook individuele trajecten zijn mogelijk.

Roberto Refos: 
“Marloes geeft inspirerende trainingen met veel humor en geweldige voorbeelden van do's en don'ts. Haar aanstekelijke enthousiasme,  kennis van zaken en aansprekende voorbeelden uit haar eigen ondernemerspraktijk zorgen ervoor dat de cursisten er echt zin in krijgen.”
 

Nieuwsflits

Opmerkelijk

IK HOOP DAT MIJN BRIEF NIET ZAL BLIJVEN DOVEMANSOREN
Lach mee om de dolle capriolen van een vertaalprogramma in een datingverzoek dat ik over de mail kreeg.
Lees verder...

 

EVEN LACHEN
Af en toe kom je op internet de leukste dingen tegen. Elke week selecteren wij een opmerkelijk item. Heeft u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...

 

WOORDJES LEREN
Om bij te blijven in het babbel en borrelcircuit is het van belang dat u de nieuwste modewoorden kent. Dit bieden wij voortaan elke week als extra service. Hebt u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...