Presentatietrainingen

Veel mensen krijgen het klamme zweet als ze een presentatie moeten houden. Voor wat het waard is: er is een theorie die dat verklaart. Namelijk dat de mens nog voor 1% gezegend is met een gen dat spreken in het openbaar moeilijk maakt: het oog in oog staan met een onbekende kudde. Dan is het vluchten of vechten. En ja, chapeau voor cabaretiers en toneelspelers, dansers en goochelaars, de meesten van ons kiezen dan onbewust voor vluchten. Dat uit zich in allerlei vormen: slecht ademhalen, je vastklampen aan een pen, je publiek niet aankijken, tegen het projectiescherm praten.


Bibit geeft al jaren persoonlijke en groepstrainingen in Beter Leren Presenteren. We kijken samen met u welke manier van presenteren het beste bij u past. We leren u hoe u ook beelden (foto's of filmpjes) kunt gebruiken in plaats van tekstdia's. Dat voorkomt in ieder geval dat u de draad kwijt raakt en als u dat goed doet krijgt u welke zaal dan ook mee. Wij geven deze training altijd samen met (theater) logopedisten. Zij leren u bijvoorbeeld goed te staan en goed adem te halen waardoor uw zenuwen veel minder kans krijgen.

De training wordt ook in het Engels aangeboden.

 

 

Nieuwsflits

Opmerkelijk

IK HOOP DAT MIJN BRIEF NIET ZAL BLIJVEN DOVEMANSOREN
Lach mee om de dolle capriolen van een vertaalprogramma in een datingverzoek dat ik over de mail kreeg.
Lees verder...

 

EVEN LACHEN
Af en toe kom je op internet de leukste dingen tegen. Elke week selecteren wij een opmerkelijk item. Heeft u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...

 

WOORDJES LEREN
Om bij te blijven in het babbel en borrelcircuit is het van belang dat u de nieuwste modewoorden kent. Dit bieden wij voortaan elke week als extra service. Hebt u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...