Teksten

 

Wij vinden tekstschrijven leuk maar veel mensen kunnen zich dat niet voorstellen. Of het nu een brief is, een offerte, een folder, of een website: wat ze eigenlijk willen schrijven krijgen ze maar niet uit hun pen. Of ze gebruiken veel te moeilijke woorden of te lange zinnen. En dan is er nog het jargon waar sommigen zich achter verschuilen. Wat te denken van woorden als:Tokofocus, okselstuk, bureausnavelaar, rook aanvragen, tweetoppig antwoord, de thermometer erin steken of reuzenpandaeffect?

Als u ook moeite met schrijven hebt bent u dus niet de enige. En als u er een hekel aan hebt al helemaal niet. Bibit neemt dit graag van u over en zorgt voor een goed en prettig leesbaar product. Ook doen wij de eindredactie van teksten en websites. Wij zijn in alle stijlen thuis: zakelijk, informeel, informatief, wervend of journalistiek, de keus is aan u!

Wat kunnen wij voor u schrijven of redigeren?

- teksten

- folders/ brochures

- nieuwsbrieven

- website teksten

- journalistieke teksten

- scripts

- boekjes

- offertes

- businessplannen

 

Wij werken zowel met uurtarieven als pakketprijzen. Ook een abonnement op bijvoorbeeld webredactie is mogelijk.

 

Marianne Boon Communicatieadvies : Ik kwam bij Marloes met mijn eerste Nieuwsbrief van 3 pagina’s. Toen zij er mee klaar was, was dat nog maar anderhalve pagina en toch stond er precies hetzelfde! Ik vind het fascinerend hoe zij dat doet en stuur nu regelmatig mensen naar haar door.’
 

Nieuwsflits

Opmerkelijk

IK HOOP DAT MIJN BRIEF NIET ZAL BLIJVEN DOVEMANSOREN
Lach mee om de dolle capriolen van een vertaalprogramma in een datingverzoek dat ik over de mail kreeg.
Lees verder...

 

EVEN LACHEN
Af en toe kom je op internet de leukste dingen tegen. Elke week selecteren wij een opmerkelijk item. Heeft u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...

 

WOORDJES LEREN
Om bij te blijven in het babbel en borrelcircuit is het van belang dat u de nieuwste modewoorden kent. Dit bieden wij voortaan elke week als extra service. Hebt u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...