VOORAL VEEL WATER GEVEN

Bibit staat voor snelle groei en bloei. Ons specialisme is PR en Marketingcommunicatie. Kom bij Bibit met een idee en wij werken het voor en met u uit. Of het nu gaat om een folder, een (nieuwe) website, een communicatiestrategie, marketingtraining of het gebruik van social media. Wilt u beter leren presenteren of een goed idee voor een symposium dan kan dat ook.

Eigenlijk geven we alleen maar water dus het plantje blijft van u. Wij zetten ons wel maximaal in en we werken snel. We houden niet van eindeloze sessies of vuistdikke rapporten. We leren u liever om het zelf te doen waar dat kan en ondersteuning te zoeken waar dat moet. We hebben daarvoor een goed netwerk in de creatieve sector, van fotografen tot webbouwers.  

 

Nieuwsflits

Opmerkelijk

IK HOOP DAT MIJN BRIEF NIET ZAL BLIJVEN DOVEMANSOREN
Lach mee om de dolle capriolen van een vertaalprogramma in een datingverzoek dat ik over de mail kreeg.
Lees verder...

 

EVEN LACHEN
Af en toe kom je op internet de leukste dingen tegen. Elke week selecteren wij een opmerkelijk item. Heeft u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...

 

WOORDJES LEREN
Om bij te blijven in het babbel en borrelcircuit is het van belang dat u de nieuwste modewoorden kent. Dit bieden wij voortaan elke week als extra service. Hebt u aanvullingen? Graag! Wij vermelden uw (bedrijfs)naam en website erbij.
Lees verder...